Alkisah~ Benda yg Ak paling Minat makin menyimpaNG!!!

Kekecewaan ak yang teramat sangat setelah nampak sesuatu yang ak paling minat ditukar kpd sesuatu yg "seksi" tp mcm bodoh jer! Haih... Nak tau ak mengarut pasal per??! Hah, nie la dye...


Asalnya, ak mcm excited ternampak group nie. Maklum la, kipas susash mati Kamen Rider! Tp, bila tgok la video debut dye, mcm bodoh lak. Kononnya nak wat idol group la, idea syarikat Avex Trax (syarikat yg selalu wat lagu utk Kamen Rider). Nampak mcm mengancam kan?? TAAKKK!!!!

Ok, menurut info dye, kononnye la idol group nie ditubuhkan khas bersempenakan ulang tahun siri kamen rider ke-40. First thing yg ak nmpak, wow, hot giler pompuan nie. Bak kata user drpd web syok.org, faizol88, Bleh tukar perkataan 'Henshin' jadi 'Hentai'... Hehe...



Apa yg mengecewakan sedikit adalah idea membuat "idol group".  Seperti yang kita sedia maklum, Kamen RIder nie ialah sesuatu yang kool dan penuh aksi! Tp, dtg group nie, rasa mcm, kamen rider hilang ke-macho-annye. "Love's Rider Kick"?! Tajuk lagu bapak xbleh blah, dan sama la gak dgn lagu tu sndiri...


Seriously, tgok sendiri video debutnye. TIme nie, baru aku sedar betapa koolnye Morning Musume jika dibandingkan dgn diorang nie. Tp, still, masih awal nak kutuk2. Kita tgok dulu sejauh mana group nie capai tahap ke-famous-an dye. Lgpun, pompuan sumer mcm hot jer.

4 comments:

  1. actually, its kinda cool if u ask me!! hahahaha.. =) comel jep..

    ReplyDelete
  2. Ok... Xper la. Kita tgok dulu cmner diorang nnti...

    ReplyDelete
  3. banyak2 bende..hentai gak ko nak....

    ReplyDelete
  4. naseb baek xde W dlm tu...hahahah..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.