Citer jiwang akan datang!

Sebelum korang kata apa2, yer aku layan citer jiwang2 tapi takder kronik sangat. Just sesuatu utk tukar angin. Kadang2 asyik tengok citer brutal jer boring gak. So, nice gak kalo ada sesuatu yang lembut utk dilayan.

OK! Cukup pasal tu! Skang nie nak gtau korang citer jiwang yg aku rasa lg best dari twilight cuma tanpa super power la. Macam beauty n the beast pun ada. Siap sedia untuk...


Secara ringkasnya, citer nie pasal laki yang mementingkan rupa dya smpai la satu ari tu ada "witch" yg menyumpah dye menukar rupa laki tu jadi hodoh. So, "witch" tu bg deal, kalo laki nie dpt cari pompuan yg bleh accept dye seadanya, sumpahan tu bleh dibuang. So, dari sini la laki nie mula start cari pompuan yg btul2 bleh accept dye. Personally, ak rasa ada lesson yg besar bleh dibelajar drpd citer nie...


Btw, citer nie akan menemui pawagam dalam bulan July. Brape, aku tak sure. Bg laki or gurls yg nak angkut bf/gf dye tgok, alert la yer bulan 7 nie...
 

3 comments:

  1. err...
    bosh, dh kluar ar citew nie...
    ahad minggu lepas jew aku baru pi tgk...
    ^__^

    ReplyDelete
  2. Seriously?? Tp katanya ujung bulan 7. Biar benar??

    ReplyDelete

Powered by Blogger.